02-PNG_FC-logga-stor-color.png

AKTUELLA ROLLER

TV SERIE I 6 DELAR FÖR SVT

 

VAD: Vi rollsätter nu TV-serien ”Detektiven from Beledweyne” i 6 delar för SVT och i samband med det söker vi intressanta personligheter i alla dess former i åldern 25 och uppåt för olika roller! Förutom huvud och biroller kommer vi tillsätta uppåt 60 småroller med repliker som finns beskrivna i manus. Vi söker te x folk till mindre roller som arbetar eller som tillfälligt bor på migrationsförvaret, kollegor på åklagarmyndigheten, personer på en anstalt, lärare i hemspråk osv. Vi får dagligen in ansökningar av skådespelare som vi läser och tittar på. Detta är vi väldigt glada över. Men det betyder också att du som redan skickat in en ansökan till oss det senaste året inte behöver skicka igen ⭐️.  I denna ansökan söker vi främst efter nya personer som inte sökt tidigare

 

VI SÖKER: Du kan vara skådespelare, amatör eller så drömmer du om att bli skådis! 🎬

 

KRAV: Eftersom inspelningen är i Göteborg vill vi att du är hemmahörande i Västra Götaland.

 

SÅ SÖKER DU: Spela in en kort videopresentation med din telefon och berätta om dig själv samt bifoga ett par bilder så hör vi av oss längre fram om det blir aktuellt med provspel. TIPS! Gör en en spontan video när du är på väg någonstans utomhus, befinner dig i något sammanhang (jobb, skola etc), visar upp en talang, gör något oväntat eller liknande. Se bara till så det är bra ljud och ljus!

SKICKA TILL: skadespelare@filmcasting.se och märk ämnesraden med DETEKTIVEN

OBS: 

VIKTIGT: Vi håller just nu på med att tillsätta våra huvudroller så det kommer dröja till mars - april månad innan du i så fall hör från oss. Men vi tar gärna emot er ansökan så fort som möjligt!

Vi hör av oss till er om och när det blir aktuellt för provspel!

 

HUVUDROLLER TILL LÅNGFILM PÅ BIO

 

VAD: Fanni Metelius regisserar långfilmen ”2001 - ett tonårsäventyr” med inspelning till våren 2022. 

 

VI SÖKER: Vi letar nu efter filmens huvudroller och biroller. Vi söker tjejer i åldern 13-16 år och killar mellan 15-19 år.

 

KRAV: Ingen tidigare erfarenhet krävs.

 

SÅ SÖKER DU: Skicka in en originell och personlig selftape som gestaltar ett ögonblick i livet. Filma direkt från fritidsgården, skolgården eller dansen och ni får gärna söka flera kompisar i samma film. För att anmälan ska godkännas måste föräldrars kontaktuppgifter bifogas. 

 

SKICKA TILL: skadespelare@filmcasting.se, märk mailet med "2001". Vi tar emot ansökningar löpande.

 

Vi hör av oss till er om och när det blir aktuellt för provspel!